24 апр. 2022 г., 08:25

Пътят до Възкресение 

  Поэзия
416 0 0

Няма време за сълзи,
животът е едно разпятие.
Само вярата ще те спаси
и обичта към ближния и непознатия.

 

Няма място за злини,
дните са крехка броеница.
Не позволявай на съвестта да спи
и на щастието да играе криеница.

 

Не е време за войни,
душата търси своето спасение.
Моли се и благодарен бъди,
това е пътят към всяко Възкресение!

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??