17 дек. 2011 г., 13:08

Пътят към мечтата ти 

  Поэзия » Любовная
858 0 4

Скъпа моя, сънувана, пред трудно дълго  изпитание
изправена си ти. Волята ти ще изпитваш в тези дни.
Макар и отдалеч, ще те подкрепям и с нежно внимание
ще те обсипвам всеки ден, знаеш точно колко скъпа си ми ти.

Прелестна моя, фантастична в своята красота,
знай, каквото и да става, в моята мисъл и в сърцето ти си.
И в най-тежките и горчиви моменти ти няма да си сама,
аз ще съм до теб, а в трудностите ти ще ти дам и живота си.

Макар и някъде далеч, аз няма да загубя вярата
си в теб. Моята утеха, изкушение, съкровената любов.
Защото в  моята душа - празната и в страдание изгорялата,
ти си виното и хлябът, моето упование, изкачи своя връх нов.

© Кос Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??