13 нояб. 2008 г., 16:24

Пътят ме връща 

  Поэзия » Любовная
447 0 0
Пътят ме връща към старата ми къща,
към родния град с готини приятели,
весели купони в градските салони.
Пътят ме връща към отминали нощи и дни,
но без тъга, с любов към всичко, което ни направи,
смели, романтични мъже и жени.
Пътят ме връща към старата мечта
света да пребродя и да донеса много обич и надежда -
подарък за приятелите от града.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??