Nov 13, 2008, 4:24 PM

Пътят ме връща 

  Poetry » Love
446 0 0
Пътят ме връща към старата ми къща,
към родния град с готини приятели,
весели купони в градските салони.
Пътят ме връща към отминали нощи и дни,
но без тъга, с любов към всичко, което ни направи,
смели, романтични мъже и жени.
Пътят ме връща към старата мечта
света да пребродя и да донеса много обич и надежда -
подарък за приятелите от града.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??