5 дек. 2009 г., 22:43

Пътят на обичащите се сърца 

  Поэзия » Любовная
954 0 20

Градът отново е притихнал в нощта,
а пътят на сърцата ни е един.
Под светещи звезди и пълна луна
с обич и силна вяра по него вървим.

Толкова е вълнуващо, че те има
в мислите, в чувствата, в моя ден.
Когато ти повтарям, че си ми любима,
няма на света по-щастлив от мен.

Двете чудотворни думи изричаме,
разлива се във душите топлина.
В тяхната истинност се вричаме,
те са светъл ореол в нашата съдба.

Пътят на обичащите се сърца минава
през мигове на мелодична тишина,
през усета, който вълшебствата създават
и завършва в оазиса на любовта.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??