24 июл. 2015 г., 21:23

Пъзел от събуждания 

  Поэзия
303 0 0

Препoдреждам 
историята
но не откривам
сянката на съня
още в началото
я губя
когато е хубаво
прясно
буквите още лепнат
избирам характер
в който да се влюбя
и го преследвам
и той ме преследва
поглъщаме се
а не сме
разменили
дума прегръдка
дори поглед
случайност
чупи целия ребус
и отново сянката 
е зад мен
а сънят я краде 
без да остави реалност
с която да се завия

© Мартин Лазаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??