26 апр. 2009 г., 08:22

Райска градина 

  Поэзия
747 0 1

Райска градина


Пролет щом се пукне,
кукувичка кукне,
лозица извива снага
до родната стреха.

Нежна коприна
се спуска от небето
над мойта родина
с цвета на морето.

В полето се рее
златна пшеница,
омайно тук пее
родната птица.

Планините зелени
с вековни гори,
в реки и езера
животът кипи.

Тази райска градина
е моята родина,
с любов ще изричам -
България обичам.

© Райна Маргина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??