Apr 26, 2009, 8:22 AM

Райска градина 

  Poetry
725 0 1

Райска градина


Пролет щом се пукне,
кукувичка кукне,
лозица извива снага
до родната стреха.

Нежна коприна
се спуска от небето
над мойта родина
с цвета на морето.

В полето се рее
златна пшеница,
омайно тук пее
родната птица.

Планините зелени
с вековни гори,
в реки и езера
животът кипи.

Тази райска градина
е моята родина,
с любов ще изричам -
България обичам.

© Райна Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??