24 июн. 2006 г., 17:02

Ралица 

  Поэзия
1334 0 5
Ралица

Ти не ми даде шанс да се докажа
Ти не направи опит да ме разбереш
Ти ме накара от всичко да се откажа
И сама поиска любовта ми да погребеш
Ти ме унищожи с студения си поглед
Ти разби разбиранията ми за любов
Ти спря от рано моя полет
И ме направи тъй суров

Кажи защо , защо
Всеки път като те видя те искам
Кажи защо , защо
Всеки ден за мен е по-жесток
Кажи защо
Отмъщаваш на някого чрез мен
Защо се правиш на мой Бог

Ти ме направи да те обичам
Всеки дъх , който поемех беше лъжа
Ти ме накара да напразя всичко
Най-вече любовта
Ти ми показа , че не струвам нищо
Още повече , когато говориш с мен
Ти ме накара да се мразя всеки ден

Кажи защо , защо
Всеки път като те видя те искам
Кажи защо , защо
Всеки ден за мен е по-жесток
Кажи защо
Отмъщаваш на някого чрез мен
Защо се правиш на мой Бог

Нека това е края
На играта ти с мен
Нека да забравя
Всеки минал ден
Нека любовта приключи
Сякаш не е била
Искам от теб да получа
Своята свобода

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е..
  • Тъжен стих за пагубна любов!
    Поздрав!
  • Здравей, страдалецо.../не се обиждай от обращението ми/,написал си хубав и силен стих.Поздравления от мен.
  • Здравей,Ицо!
    Поздравления!
    Силни чувства те вълнуват!
  • Моите поздравления за хубавото стихотворение.Жалко само,че това момиче те е накарало да страдаш така!
Предложения
: ??:??