Расте и вече старее!
Човек расте,а после порасва,
на младини всичко му пасва,
млад ли е..,раната му зараства!
разочарова ли се, всичко угасва!
Ръпоколяскат всички,Той успя,
а не знаят,че щастие не видя!
Тогава приятелите си потърси,
Равнодушието им го разтърси!
Даже Господ телефона си затвори,
С което пътя към греха той отвори?
Ето го виновника...,расте и вече старее,
а,измамния живот не може да проумее!?
10.03.2021-Виена
© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены