28 янв. 2007 г., 21:26

Равна земя... 

  Поэзия
483 0 5
Равна земя - човекът вече го няма. Потъва в нея, а душата му пътува към небето... И плачат всички - с разтърсваща болка в сърцата. Няма го вече, а те всичко биха дали това да е измама...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??