31 дек. 2005 г., 15:44

РАВНОСМЕТКА 

  Поэзия
742 0 0

 

РАВНОСМЕТКА

На годините пред мъдростта

спокойно трябва да мълчим!

Покорно трябва във сърцето си

да можем да се преклоним.

Пред листопада есенен,

пред тъжната умираща трева.

И няма шанс да ги оспорваме,

и няма смисъл да отричаме.


Било е някога,
било е – може би,

било е – но не е сега.

© Елена Бързева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??