6 мая 2007 г., 10:48

РАВНОСМЕТКА С ОБИЧ 

  Поэзия
528 0 0
                               РАВНОСМЕТКА  С  ОБИЧ

                         Не искам назад да се обърна,
                         а живота с радост да прегърна.
                         Обичам   хората, цветята,
                         слънцето, небето и децата!

                         Обичам да претеглям справедливо,
                         живота днешен и детство горчиво.
                         Дори когото  тежко  аз   виних,
                         с обич  и  жал човешка  простих...

                         Обичам   с   музика   и   песни,
                         дни  трудни,  дни  лесни.
                         Обичам  въздуха да  дишам,
                          да се радвам, да въздишам...

                         Обичам   от  себе  си  да  давам,
                          двойно труда си умножавам.
                          И вечер уморена да кажа вече;
                          "Денят си струваше, човече!"

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??