Прекарвайки
дни и часове,
в самота
и сутрин
в тревожност -
разбрах,
че любовта ми
е само знак,
средство
или начин -
да те разбера.
Да съм с теб
или без теб,
... пропуск,
след това
нов ден.
... И в живота ми
влизаш,
като крадец.
... И нека
любовта ми
те прави
по-вещ...
... За да успокоя
утрото ти с ласки,
да стопля деня ти
с целувки,
... и не...
... И пиейки от
онези нощи,
които изпълват
дъха ми,
да осъзная,
че нашите
чувства
няма да възстановят
времето...
но само те
са вечни.
© Jivka Koleva Все права защищены