19 jul 2011, 20:04

Разбрах 

  Poesía » Otra
471 0 0

  Прекарвайки

   дни и часове,

  в самота

  и сутрин

  в тревожност -

  разбрах,

  че любовта ми

   е само знак,

   средство

   или начин -

   да те разбера.

  Да съм с теб

  или без теб,

  ... пропуск,

  след това

  нов ден.

  ... И в живота ми

  влизаш,

  като крадец.

 ... И нека

 любовта ми

  те прави

 по-вещ...

 ... За да успокоя

 утрото ти с ласки,

  да стопля деня ти

  с целувки,

 ... и не...

 ... И пиейки от

  онези нощи,

 които изпълват

  дъха ми,

 да осъзная,

 че нашите

 чувства

  няма да възстановят

 времето...

 но само те

 са вечни.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??