Душата ми кърви от всяка пора,
във всяко кътченце пробождат ме стрели!
Не мога с демони жестоки да се боря!
Все тъй в живота ли докрай ще ми върви???
Раздавах обич, а аз дали получих?
Все още лутам се - изгубена душа!
Но най-големия урок от Теб научих:
С надежда търсиш ли - намираш Светлина!
И тя закриля те, макар и да не знаеш,
и пътя труден докрай ще извървиш!
С неземен огън ти ще засияеш
и всяко зло край теб ще изгориш!!!
© Валентина Харизанова Все права защищены