22 мая 2007 г., 17:04

Раздяла 

  Поэзия
716 0 2
Дъждът валеше си... валеше,
той и тя си пишеха... от разстояние.
А искаха един до друг да са...
държейки си ръцете в упование..

Дъждът ще спре и друг ще дойде,
охлаждайки страстта на двамата.
Така и писането ще изчезне...
удавяйки огнището на раната!!!

© Детелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??