6 февр. 2015 г., 16:26

Раздяла 

  Поэзия » Любовная
411 0 1

Говориш ми с думи нежни…
все едно нищо не се е случвало.
Говориш ми, но с думи празни.
Въпреки това знаем, че още не е минало -
болката, що си оставила в мене,
сълзите, които отделих за тебе.
Тия чувства не са за криене.
Вярно, че беше мойто либе.
А сега - хах! - непозната приятелка…
Или може би си на любовта предателка?
Не, не зная, но все пак ти благодаря
за всичките спомени, които с теб съм преживял.
А сега... Нека да ги изгоря!

© Филип Инецки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Честита първа творба в сайта, Филип. Тъжно, но някак си останало назад във времето. Харесва ми.
Предложения
: ??:??