21 июл. 2005 г., 08:24

Разгонена прахосмукачкар 

  Поэзия
878 0 3

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

РАЗГОНЕНА ПРАХОСМУКАЧКА

В автобуса пренасям прахосмукачка
и изведнъж тя направи си закачка.
Както е във плик
той разтвори се във миг.
Прахосмукачката тръба изважда
към дупето на човек си я нагажда.
Автобуса рязко спира
прахосмукачката тръба навира.
Пак полюшва се и ето,
отново ръчка го в дупето
и веднага
човечецът избяга.
Туй нещо аз видях
и за малко да умра от смях

их - их - хи - хе

© Сашо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??