Jul 21, 2005, 8:24 AM

Разгонена прахосмукачкар 

  Poetry
876 0 3

The work is not suitable for people under 18 years of age.

РАЗГОНЕНА ПРАХОСМУКАЧКА

В автобуса пренасям прахосмукачка
и изведнъж тя направи си закачка.
Както е във плик
той разтвори се във миг.
Прахосмукачката тръба изважда
към дупето на човек си я нагажда.
Автобуса рязко спира
прахосмукачката тръба навира.
Пак полюшва се и ето,
отново ръчка го в дупето
и веднага
човечецът избяга.
Туй нещо аз видях
и за малко да умра от смях

их - их - хи - хе

© Сашо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??