8 мая 2008 г., 23:34

Разговор с Пълнолунието 

  Поэзия
660 0 5
Еднооката Луна
ме гледа,
разголена до...
предизвикателство.
Воайорства
с пъстроокото
си  "Тихо" -
Кратер-че
с монокъл.
Пита отвисоко:
Какво... имаш две очи?
... имам
само две... за всичко.

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??