8 may 2008, 23:34

Разговор с Пълнолунието 

  Poesía
657 0 5
Еднооката Луна
ме гледа,
разголена до...
предизвикателство.
Воайорства
с пъстроокото
си  "Тихо" -
Кратер-че
с монокъл.
Пита отвисоко:
Какво... имаш две очи?
... имам
само две... за всичко.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??