22 февр. 2019 г., 13:53

Разходка 

  Поэзия » Любовная
550 0 0

 

Тръпнат чувствата стаени

след изгубена любов.

Скитат в мрака огорчени -

без подслон и залив нов.

 

Гръм раздира небосвода,

следва дива тишина...

По пътеката ни бродя -

в нощ без порив и луна!

© ИВАН МИЛАНОВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??