Feb 22, 2019, 1:53 PM

Разходка 

  Poetry » Love
549 0 0

 

Тръпнат чувствата стаени

след изгубена любов.

Скитат в мрака огорчени -

без подслон и залив нов.

 

Гръм раздира небосвода,

следва дива тишина...

По пътеката ни бродя -

в нощ без порив и луна!

© ИВАН МИЛАНОВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??