28 авг. 2008 г., 08:18

***(разкъсани мигове) 

  Поэзия
569 0 15

 

разкъсаха се
малките ми мигове
море
заглъхнаха със ятото
там някъде
сред плясъка
а в счупените ми сълзи
синьото не стига
... да ги залепя

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??