Aug 28, 2008, 8:18 AM

***(разкъсани мигове) 

  Poetry
571 0 15

 

разкъсаха се
малките ми мигове
море
заглъхнаха със ятото
там някъде
сред плясъка
а в счупените ми сълзи
синьото не стига
... да ги залепя

 

 

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??