3 мая 2023 г., 06:50

Различен 

  Поэзия » Любовная
120 0 0

Питаш ме
с какво е различен 
от всички останали,
които обичах?
В тях се влюбвах 
внезапно, категорично, 
а после бавно преставах
да ги обичам.

 

А в него 
все още се влюбвам 
бавно и постепенно,
но пък все по-силно.
И ден след ден 
минаха вече години,
а още няма изгледи 
да ми премине...
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??