6 нояб. 2009 г., 21:07

Различна... 

  Поэзия » Любовная
515 0 2

Понякога тъй много ме ядосваш,

че иска ми се чак да те убия...

 

Понякога на буря ми приличаш

и иска ми се бързо да се скрия...

 

Понякога си толкова безумна,

че иска ми се да избягам...

Понякога си толкова разумна,

че иска ми се с теб да съм до края...

 

Обожавам всеки миг, когато съм със теб,

искам вечно да си до мен...

 

Толкова различна всеки ден,

но въпреки това си те обичам.

 

By Lap3nc37oo

© Поля Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??