Понякога тъй много ме ядосваш,
че иска ми се чак да те убия...
Понякога на буря ми приличаш
и иска ми се бързо да се скрия...
Понякога си толкова безумна,
че иска ми се да избягам...
Понякога си толкова разумна,
че иска ми се с теб да съм до края...
Обожавам всеки миг, когато съм със теб,
искам вечно да си до мен...
Толкова различна всеки ден,
но въпреки това си те обичам.
By Lap3nc37oo
© Поля All rights reserved.
То затова сигурно всеки обича да обича, защото има от всичко...
Много е хубаво!!!
Поздрав!