1 февр. 2011 г., 13:45

Различни сме 

  Поэзия » Любовная
603 0 2

 Вярно е, различни сме, любими.

Това е факт, не го отричам,

но нося с радост твоeто име

и знаеш колко те обичам.

 

Ден и нощ, и слънцето с луната -

спорят и се борят за надмощие.

Но отредила е за тях съдбата

заедно да правят денонощие.

 

Приемай ме! Обичай ме, любими,

различна, но за тебе отредена!

Аз нося с радост твоeто име,

звезда съм аз във твоята вселена.

 

 

© Генка Богданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??