10 янв. 2007 г., 22:33

Различни сълзи 

  Поэзия
793 0 25

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Женски вик, болка, разкъсване,

а после само … дълга тишина.

Говориха й, искаха прекъсване.

Защо не ги послуша? Не посмя.

 

***************************

 

Сподавен стон, болка на талази.

Още малко, само два три напъна.

Изплакване. Господ дано го пази!

Много радост в светлина окъпана.

 

*****************************

 

Решение наложено… моралност.

Навътре стичат се сълзи горчиви.

Представяше си. Свърши, давност.

Празнота в очите сухи, пепеливи.

 

******************************

 

Три. Три непознати ... в личното.

Едни от многото, от преживелите.

Завършило, започнало, не почнато.

Върти се колелото, плачат Евите.

 

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??