Размисъл
Човек без сърце, говорещ за чувства,
човек без характер, говорещ за нрав,
не мислещ глупак, забравил да вкусва
вкуса на любовта, а се мисли за прав.
Тъмни улици, мрачна нощ,
разхождат се хора, но празно е „там”,
защото си мислят, че вече е мощ –
в джоба- пари, а в сърцето си сам...
Глупави хора, загубили смисъл
в живота прекрасен, в живота красив
глупак си и ти, ако любовта си отписал,
а се надяваш да бъдеш щастлив!
© Александрина Крушкова Все права защищены