Sep 22, 2012, 12:58 PM

Размисъл 

  Poetry » Other
611 0 5

Размисъл

 

Човек без сърце, говорещ за чувства,

човек без характер, говорещ за нрав,

не мислещ глупак, забравил да вкусва

вкуса на любовта, а се мисли за прав.

 

Тъмни улици, мрачна нощ,

разхождат се хора, но празно е „там”,

защото си мислят, че вече е мощ –

в джоба- пари, а в сърцето си сам...

 

Глупави хора, загубили смисъл

в живота прекрасен, в живота красив

глупак си и ти, ако любовта си отписал,

а се надяваш да бъдеш щастлив!

 

 

 



© Александрина Крушкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??