26 сент. 2008 г., 07:33

Разочарование 

  Поэзия
745 0 2
Цял живот като идиот се боря
за теб нещо добро да сторя.
Но всеки път нещата пропиляваш
и ми казваш колко много съжаляваш.
Кажи кеф ли ти е да ме нараняваш,
радваш ли се като болка ми причиняваш?
Докога ще продължаваме така,
изобщо ще зарадваш ли някога моята душа?!
Да ме зарадваш ти, няма да доживея.
Хрумна ми една идея.
Само едно ще те помоля -
остави ме да живея на воля.

© Георги Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • не че ме боли нещо ама в поезията требе да има и тъга не може сичко да е розово :Д
  • Щом толкова те боли защо продължаваш????Всичко си има граници дори и при любовта...
Предложения
: ??:??