15 янв. 2010 г., 00:24

Разочарование 

  Поэзия
678 0 1

Не ти вярвам... вече не!
Достатъчно с театъра - добро разиграване.
Аз страдам като излъгано дете,
в едно житейско предаване.

Сменяш същността си, както дрехите,
измиваш външността си, но остават саждите.
Нищо! Прощавам ти и търся противоотрова,
трудно забравям те, но знам, че мога - мога!

Вкопчих се в свободата си - като вятъра необуздана,
преоткрих живота си - екскурзия неизживяна.
Погледни ме! Силна съм!
Благодарение на теб!

Страховете скрила съм,
неуязвима като айсберг.
А що се отнася до успеха
- пиши го на моята сметка!

© Надето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??