20 мар. 2019 г., 00:03

Разочарование 

  Поэзия » Любовная
357 0 0

Много болка преживях,

много от този свят видях

и налага се сега да плащам

за всеки свои грях,

кръвта и сълзите  пролях
И как стана не разбрах,

нито го чух, нито видях

Но ако трябва да бъда честен

и да казвам само истина,

от лъжите ти и измамите,

сърцето ми истина,

душата ми се разболя и

живота ми се срина

© Nikolai Genov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??