20.03.2019 г., 0:03 ч.

Разочарование 

  Поезия » Любовна
356 0 0

Много болка преживях,

много от този свят видях

и налага се сега да плащам

за всеки свои грях,

кръвта и сълзите  пролях
И как стана не разбрах,

нито го чух, нито видях

Но ако трябва да бъда честен

и да казвам само истина,

от лъжите ти и измамите,

сърцето ми истина,

душата ми се разболя и

живота ми се срина

© Nikolai Genov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??