Не знам защо... приличам на пуловер
и вятърът разнася разни празни рими,
но времето й натежа от слово
и падна току - до гърдите ми.
А слабият ми дъх разпътно сплита
вълна с вълна и бряг до бряг разбива,
сенките в очите от насита
усмихват котетата на мечтите ми.
© Йоана Все права защищены