19 мар. 2016 г., 18:49  

Разпродажба 

  Поэзия » Другая
472 0 3

Продавам души, затворени в буркани.

Някои са весели, засмени,

други са озлобени.

Някои са безлики,

други пък са обезобразени.

Елате да си купите души, затворени в буркани.

Ако имате си, пък душа,

аз, продавам и сърца.

Каменни, разбити,

от боклука, някои съм събирал.

други, от гърди съм ги збирал.

Пълни са с емоции, всякакви,

веселие, любов или пък страх.

Може би, със гняв, ужаси и злоба, търсите ги?

Тук, тук при мен елате

и колкото искате си купете!

Не, не си отивайте!

Не продавам само души и сърца,

Предлагам и по две очи, във всеки цвят.

Сив, червен, оранжев, розов.

Очи пълни със сълзи,

очи видели, целия ни свят,

очи видели, само мрак...

Елате тук бе, вии прости същества!

Елате и човечността си закупете.

Отваряйте ги тез буркани,

взимайте ги тез сърца

и отивайте да гледате света!

© Nasko Atanasov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Виждам, че мога да ви кажа само- Заповядайте на моята разпродажба...
  • Ами според вас, ако наистина можеше да се продават души, като карантии, нямаше ли да се продават ? Нямаше ли да се купуват? Това е нашия свят, за съжаление...
  • Подигравка към човека? Ами ако се възприемате като мои клиенти, да.
Предложения
: ??:??