28 дек. 2013 г., 18:32

Разтопяване на любов 

  Поэзия » Любовная
470 0 4

Вземи ме в шепите си
като сняг -
един такъв, по лански изостанал;
втвърден,
студен,
замръзнал,
всъщност як
след зъбите на слънцето,
с кристали.

И много нежно
с дъх ме разтопи
да потека
през пръстите ти,
мека.

Попий ме в себе си.
и изсуши.
И аз ще ти остана
в шепите.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??