Има ли свят без болка, кажи ми?
Искам да отида там да живея!
Кой е той,
защо непознат ми е?
Недостойна ли съм
за него - грешница?
Ако съществува нейде,
реален е -
заведи ме, да усетя какво е
вечно да бъдеш щастлив.
© Маги Петкова Все права защищены