28.09.2009 г., 1:48 ч.

Реалност или мит 

  Поезия » Философска
521 0 1

Има ли свят без болка, кажи ми?
Искам да отида там да живея!
Кой е той,
защо непознат ми е?
Недостойна ли съм
за него - грешница?
Ако съществува нейде,
реален е -
заведи ме, да усетя  какво е
вечно да бъдеш щастлив.

© Маги Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??