2 сент. 2009 г., 08:30

Рефрен 

  Поэзия » Любовная
1005 0 34

 

За миг ни лъхна топъл вятър,

погали ни и отлетя...

Остана тръпката позната -

магията на любовта,

дарила ни със прилив странен...

Един до болка скъп рефрен

отново заедно събра ни.

 

 

Изстрадан миг. Благословен.

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??