11 окт. 2015 г., 18:56

Reinforcements 

  Поэзия » Другая
963 0 0

 


I buried myself alive
in everyday life
but every night
salvation arrives;

the cavalry,
my nameless valkyrie,
the muse,
the spark that lights my fuse

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??