10 янв. 2009 г., 09:57

Река не бе... 

  Поэзия
773 0 31

            Река не бе...

Ледено докосване. На зима.
Оная, със пречупените клони.
Наслагване - със болката сравнимо...
Вятърът следите ни прогони...

Потърсих се. И твоя отпечатък.
Топяха се от сняг следите.
Зимата не беше пясък...
А скърцаше душата свита...

Река не бе... А търсеше корито...

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??