Jan 10, 2009, 9:57 AM

Река не бе... 

  Poetry
750 0 31

            Река не бе...

Ледено докосване. На зима.
Оная, със пречупените клони.
Наслагване - със болката сравнимо...
Вятърът следите ни прогони...

Потърсих се. И твоя отпечатък.
Топяха се от сняг следите.
Зимата не беше пясък...
А скърцаше душата свита...

Река не бе... А търсеше корито...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??