2 апр. 2022 г., 18:26

Река си ти... 

  Поэзия » Любовная
371 1 4

Река си ти. С гласа на мама.

С душа блестиш. Сред пръст и камък.

 

Сред пръст и плуг. И дъх от нежност.
Да тръгнеш в студ. С добра надежда.

 

Брегът съм аз. Духът над всичко.
Щом пееш с глас. Любов да вдишам...

 

© Васил Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??