Apr 2, 2022, 6:26 PM

Река си ти... 

  Poetry » Love
365 1 4

Река си ти. С гласа на мама.

С душа блестиш. Сред пръст и камък.

 

Сред пръст и плуг. И дъх от нежност.
Да тръгнеш в студ. С добра надежда.

 

Брегът съм аз. Духът над всичко.
Щом пееш с глас. Любов да вдишам...

 

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??