20 апр. 2007 г., 12:12

Реката на тайните 

  Поэзия
636 0 1
           Реката на тайните

 

Харесвах едно момиче,

но разби сърцето ми,

сега какво ще прави,

за кого звезди ще сваля?

 

Но разбрах. Не те наричам веч кокиче,

то първо из цветята и аз го любя силно.

А за теб любов ми не остана веч.

Ти не знаеш, но вече аз не те обичам.

 

Ти се промени, аз също

и тръгнахме по пътища различни.

Но знай, аз ще пазя нашите

мигове прекрасни в моето сърце.

 

И реката на тайните ти ще изхвърли

твойте скрити чувства наяве.

А моята река от спомени ще ми

напомня за момичето от моите мечти.

 

           За моята принцеса

© Benifios Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Такива измислици и аз мога да мисля.
Предложения
: ??:??