30 мая 2012 г., 11:10

Рекет (Петкови неволи) 2 

  Поэзия » Юмористическая
540 0 5

                 2

Мислех си, че най-подир

вкъщи ще настъпи мир.

Порно-епизодът с Ветка,

като тигър зад решетка,

мирно ще стои заключен,

нищо няма да се случи.

Но не щеш ли отзарана,

ето иде запъхтяна

дребната брюнетка Юлка,

Николайчовата булка.

Знак ми прави със ръка,

тоест казва ми: „Ела

пред вратата на мазето”.

Вади някаква касета

и започва тихо, бързо

думи страшни да навързва:

- Виж какво открих у нас -

порно-филм и à на бас,

че си главният герой...

И личи, че си от сой.

А пък главната актриса

Ветка е. Ти май се слиса!

Не се шашкай! Страшно няма!

Ще се разбереме двама,

че ако научи Летка

как със тая мажоретка...

Ала ти не се страхувай,

гроб съм – ако ми купуваш

всеки месец нещо малко

за 500 лева. Жалко

би било, ако не искаш...

и да вземеш да се стискаш

за такава дребна сума.

Ще си трая – честна дума!

Кръвното ми рипна бясно,

че ме хвана тя натясно,

пъшках, охках и умувах,

шест пъти наум я псувах,

но накрая със въздишка

дадох ù спестовна книжка...

 

(следва)

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??